لطفا" به هركسی كه نگران سلامتی او هستید بفرستید .

هرگز قره قروت نخورید !!!

شیر   را    زیاد    نجوشانید!!!


۸ کاری که نباید بعد از غذا خوردن انجام دهید!!!


نکات مهمی برای سلامتی!!!


هشداری در مورد لامپهای کم مصرف!!!


ادامه مطلب را از دست ندهید!!!

هرگز قره قروت نخورید !!!

قره قوروت را از آب ماست یا همان دوغ می گیرند که پس از جوشیدن و تغلیظ بصورت جامد در می آید...

مزه ترش قره قوروت بخاطر درصد بسیار بالای اسید لاکتیک آن می باشد. میزان اسید لاکتیک قره قوروت بقدری زیاد است که میتوان گفت خود اسید لاکتیک است !!!! . اسید لاکتیک یک ماده دفعی برای بدن محسوب میشود زیرا خون را شدیداً اسیدی کرده و تعادل ph خون را به هم میزند.

یکی از دلایلی که گفته می شود ماست چکیده بهتر از خود ماست است این است که مقدار زیادی از اسید لاکتیک آن که در آب ماست موجود است گرفته شده است ولی با این حال بهتر است با مقداری نعناع ، پونه و موسیر مصرف شود (تا حالت سردی و اسیدی آن کاهش یابد)

در حالت طبیعی، خون انسان كمی قلیایی بوده و بسیار حیاتیست که این حالت حفظ شود بدین جهت در خلقت انسان مكانیزم های پیچیده ای تعبیه شده است كه این تعادل را حفظ كنند.

در بدن انسان مقدار pH متعادل بین 34/7 و 40/7 میباشد که کمی قلیایی است و باید در این محدوده نگه داشته شود در غیر اینصورت بعضی از واكنش های آنزیمی انجام نمی گیرد و تنظیم فعالیتهای فیزیكی و شیمیایی درون سلولی با مشكل مواجه می شود.

مصرف قره قوروت به شدت خون را اسیدی می کند (به علت میزان بسیار بالای اسید لاکتیک) و آنرا از حالت قلیایی طبیعی خود خارج می‌کند. بدن برای ترمیم و تصحیح این حالت بسیار مخرب که می‌تواند در صورت ادامه بسیار خطرناک گشته و فعالیت ارگان‌ها و سلول‌ها را مختل کند، دست به دامن استخوان‌ها و دندان‌ها می‌گردد تا کلسیم آنها را برای قلیایی کردن خون آزاد کند.

کلسیم بهترین و سریع‌ترین عامل قلیایی کردن خون می‌باشد. این کلسیم آزاد شده از استخوان‌ها سپس توسط کلیه‌ها دفع می‌گردد. در نتیجه مصرف قره قوروت باعث پوکی استخوان‌ها و ضعف دندان‌ها می‌گردد.

بسیار بسیار جای تاسف است که خیلی از پزشکان و افراد تحصیل کرده آنرا برای درمان پوکی استخوان و لاغر شدن افراد چاق تجویز می کنند با این تصور غلط که چون قره قوروت دارای کلسیم است پس برای پوکی استخوان مناسب است در صورتیکه کلسیم آن نه تنها جذب نمی شود بلکه طبق توضیحات بالا باعث پوکی استخوان و خرابی دندانها نیز می شود. جالب است حتی آنرا برای رشد و نمو کودکان مفید دانسته و برای آن خاصیت دارویی قائل شده اند !!!. گاهی اوقات آنرا برای کاهش فشار خون تجویز می کنند که این خود باعث خرابی و خوردگی رگها میشود. میتوان بجای آن از بسیاری میوه هایی که در کاهش فشار مناسب هستند مانند آب لیمو یا مخلوط یک لیوان آب و 2 قاشق سرکه سیب خانگی استفاده کرد.

ای کاش مضرات مصرف قره قوروت به اینجا ختم می شد.

اسید لاکتیک فعالیت نرون های مغزی را به شدت کاهش میدهد و چون قره قوروت حاوی مقادیر بسیار زیاد اسید لاکتیک می باشد لذا برای مغز انسان بسیار مضر می باشد.

بعضی از آثار و نتایج زیانبار اسیدی شدن خون :

انواع بیماریهای قلب و عروق

خورده شدن دیوارة سرخرگ ها و سیاهرگ ها

ضعف حافظه

آلزایمر

دیابت

سرطان

ضعف سیستم ایمنی بدن

بیماری های سیستم عصبی مانند بیماری خطرناکMS

پوکی استخوان

خرابی و فساد دندانها

لقی دندانها

ضعف اعصاب

تشنج

دل درد شدید در دختران هنگام عادت ماهانه

در غرب به خون اسیدی لقب كُشنده خاموش (Silent Killer) داده اند.

در خصوص بیماری های ناشی از اسیدی شدن خون ، مطالب بسیار زیادی در اینترنت موجود است که اکثراً به زبان انگلیسی است.

امیدوارم مطلب فوق دریچه ای دیگر از سلامتی را بروی شما بگشاید و دروازه ای از بیماریها را ببندد.
شیر   را    زیاد    نجوشانید!!!
چرا این‌قدر شیر خوردن توصیه می‌شود؟

یک محقق در زمینه بررسی کیفیت شیر می‌گوید: جوشاندن مستقیم شیر به مدت طولانی موجب کاهش شدید ارزش غذایی آن می‌شود.

شیر سرشار از انرژی، کربوهیدرات، پروتئین، چربی، ویتامین و مواد معدنی است که برای رشد، قوت و داشتن بدنی سالم ضروری است.شیر به داشتن استخوان‌ها و دندان‌های قوی کمک می‌کند همچنین باعث افزایش تراکم و رشد استخوان، رشد و پرورش جسمی و ذهنی می‌شود.

کلسیم برای رشد استخوان‌ها و دندان‌ها بسیار ضروری است، مقدار نیاز بدن به کلسیم در سنین مختلف تغییر می‌کند و شیر بهترین منبع برای تأمین نیاز روزانه بدن به کلسیم است همچنین مصرف ٢ تا ٤ لیوان شیر در هر روز، ٨٠٠ میلی‌گرم از کلسیم مورد نیاز بدن انسان را فراهم می‌کند.

جوشاندن مستقیم شیر به مدت طولانی موجب کاهش ارزش غذایی آن تا اندازه زیادی می‌شود همچنین رسوب و پوسته سطحی تشکیل شده در ته ظرف غالباً بدون مصرف باقی می‌ماند و مقداری از مواد غذایی شیر از بین می‌رود.

جوشاندن مستقیم شیر به دلیل کاهش لیزین موجود در پروتئین آن، به ارزش غذایی آن صدمه وارد می‌کند و بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که بر اثر جوشاندن مستقیم شیر حدود ٣٠ درصد پروتئین و ١٤ درصد کلسیم آن از بین می‌رود و ترکیبات حساس شیر مثل ویتامین‌ها تحت تأثیر حرارت، به تدریج و بسته به مدت زمان جوشیدن از بین می‌رود.

۸ کاری که نباید بعد از غذا خوردن انجام دهید!!!


1- نوشیدن چای داغ
چای از هر نوعی که باشد (سیاه، سفید و سبز)، محتوی موادی به نام تانن است. ترکیب های تانن اگر به فاصله کمتر از نیم ساعت بعد از مصرف غذا خورده شوند، به آهن موادغذایی می چسبند و مانع جذب آنها می شوند به همین دلیل تا یک ساعت بعد از صرف غذا، چای ننوشید.

۲- حمام کردن

یکی از باورهای عموم مردم این است که بعد از غذا نباید حمام کرد زیرا احتمال بی هوش شدن و از حال رفتن در حمام بالاست. این حرف تا حدی اساس علمی دارد ولی در مورد همه صدق نمی کند. افراد مسن و کسانی که بیماری های قلبی پیشرفته دارند یا سرخرگ های اصلی خونرسان به مغز و شریان های گردن در آنها تنگ است، بهتر است حداقل تا ۳۰ دقیقه بعد از خوردن غذای سنگین به حمام نروند زیرا بعد از خوردن غذای نسبتا سنگین، خون به سمت دستگاه گوارش منتقل می شود و خونرسانی به مغز کاهش می یابد.

۳- نوشیدن آب یخ

می گویند نوشیدن آب یخ بعد از غذا باعث سرطان معده می شود ولی این حرف پایه علمی چندان صحیحی ندارد و تنها مشکلی که با نوشیدن آب یخ بروز می کند، دل درد یا انقباض عضلات روده است. افراد دچار نشانگان روده تحریک پذیر، بیشتر دچار این مشکل می شوند و بهتر است آب خیلی سرد ننوشند. نکته دیگر اینکه آب نوشیدن بعد از صرف غذا، باعث رقیق شدن شیره معده می شود و می تواند در هضم و شکسته شدن ذرات درشت تر غذا به ذرات ریزتر اختلال ایجاد کند بنابراین بهتر است نیم ساعت قبل از غذا یا نیم ساعت بعد از اتمام غذا، آب ننوشید.

۴- سیگار کشیدن

برخی سیگاری ها به محض اینکه غذایشان تمام می شود، سیگارشان را روشن می کنند. در متون پزشکی آمده سیگار چه بعد از غذا و چه قبل از آن خطرناک است و خطر مصرف آن بعد از غذا برخلاف تصور عموم مردم بیشتر نیست. حدود ۱۰۰ ماده سرطان زا در سیگار وجود دارد و کشیدن آن به طور کلی زیانبار است. نتایج تحقیقات نشان داده دود سیگار می تواند محیط معده را اسیدی کند و این موضوع روی عملکرد معده تاثیر منفی می گذارد و مانع هضم صحیح غذا می شود. از سوی دیگر، کشیدن سیگار بعد از غذا، به خصوص در افراد مبتلا به نشانگان روده تحریک پذیر، درد و علایم شکمی را به دنبال خواهد داشت.

۵- دراز کشیدن

دراز کشیدن بعد از خوردن غذا و با معده پر ممکن است باعث شود مقداری غذا از معده به مری بازگردد و ریفلاکس ایجاد شود. در ماه رمضان چون مردم بعد از خوردن سحری می خوابند، این موضوع بسیار شایع تر است.

۶- ورزش

ورزش ممکن است به قلب افراد دچار مشکل های قلبی عروقی، فشار وارد کند. مصرف غذای سنگین و ورزش بلافاصله بعد از آن، این فشار را چند برابر می کند. اگر غذای سبکی خورده اید، حداقل  ۲ تا ۳ ساعت و در صورت صرف غذای سنگین حداقل ۳ تا ۴ ساعت باید از انجام ورزش و فعالیت بدنی خودداری کنید.

۷- برقراری روابط زناشویی

بیماران قلبی بیشتر باید در این مورد توجه کنند. ارتباط زناشویی نوعی استرس برای سیستم قلبی – عروقی محسوب می شود. در مواردی نادر مشاهده شده فرد هنگام این عمل دچار سکته قلبی شده است. افراد دچار بیماری های پیشرفته قلبی یا کسانی که اخیرا دچار سکته قلبی شده اند، بهتر است تا ساعاتی پس از صرف غذا، از برقراری رابطه زناشویی خودداری کنند. مصرف غذاهای سنگین نیز استرسی برای قلب است و خوردن چنین غذایی و روابط زناشویی در افراد دچار بیماری پیشرفته قلبی، خطر عوارض قلبی را به دنبال خواهدداشت.

۸- بلند کردن جسم سنگین

افرادی که با معده پر، جسم سنگینی بلند می کنند در واقع نوعی فعالیت بدنی انجام داده اند که می تواند به قلب فشار بیاورد. از سوی دیگر، این کار باعث افزایش فشار داخل شکم می شود و ایجاد ریفلاکس می کند. به همین دلیل بهتر است یکی دو ساعت بعد از صرف غذا از انجام این کار خودداری کرد.



نکات مهمی برای سلامتی!!!


برای صحبت با موبایل از گوش چپ استفاده كنید.

روزانه بیش از دو فنجان قهوه ننوشید.

قرص و داروها را با آب خیلی سرد تناول نكنید.

بعد از ساعت 5:00 از خوردن غذای چرب خوداری كنید.

مصرف چای روزانه را كم كنید
از مقدار غذای چرب و اشباع شده با روغن در وعده های غذایی كم كنید

در صبح آب بیشتر و در شب آب كمتر بنوشید.

از گوشی موبایل در زمان شارژ شدن دوری كنید.

از سمعكهای تلفن ثابت و موبایل برای مدت طولانی استفاده نكنید.

بهترین زمان خواب از ساعت 10:00 شب تا ساعت 6:00 صبح است

بعد ازخوردن دارو فورا" به خواب نروید.

زمانیكه باتری موبایل ضعیف است با جایی تماس نگیرید و تماس كسی را جواب ندهید چون در این حالت امواجی كه گوشی منتشر می كند 1000 برابر است.


هشداری در مورد لامپهای کم مصرف!!!


در صورت شکستن لامپ‌های کم‌مصرف بلافاصله اتاق را حداقل برای مدت 15 دقیقه ترک کنید .

لامپ‌های کم‌مصرف محتوی جیوه هستند که شدیدا سمی و خطرناک است و در صورت تنفس کردن آن می‌تواند موجب بروز میگرن ، اختلال حواس ، عدم تعادل و عوارض دیگر شود و در کسانی که آلرژی دارند می‌تواند موجب التهاب شدید پوستی شود .

همچنین برای جمع کردن شکسته‌ها نباید از جاروی برقی استفاده کرد ، زیرا آلودگی را در خود نگاه‌ داشته و به اتاق‌های دیگر منتقل می‌کند .

بهتر است خرده ریزه‌ها را با جاروی معمولی توی پاکتی ریخته و درش را بسته و هرچه زود تر از خانه خارج کنید .



این متن را برای تمام كسانی كه سلامتی شان برای شما مهم است بفرستید .


منبع:سایت طبیب دل





موضوع: علمی،
برچسب ها: سلامتی، توصیه ها، نکات مهم، توصیه های ایمنی، قره قروت، شیر، لامپ کم مصرف، خواب،
[ جمعه 24 شهریور 1391 ] [ 02:57 ب.ظ ] [ عبدالحمید تعالی ]
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات